Zoeken naar mega slet

Uw zoekactie voor mega slet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Wie kan en wil me nog ergens in de nabije omgeving gebruiken voor al z'n lusten op bot te vieren? Hou er van me deep-throat te laten keelneuken, m'n bek en/of hoerensmoel vol laten spuiten met dikke witte kleverige spermaslierten, als pispaaltje /- potje van kop tot teen bezeken te worden incl rechtstreeks in m'n bek, enz... Ook in voor publieke vernedering, hardhandig sexueel ge-/misbruik, bondage, spreidstangen, klemmen, kaarsvet enz... Kick enorm op extreem perverse (s) experimentjes, urenlange ongeremde/taboeloze gang-bang en/of brutale groepsverkrachting te moeten ondergaan!! Mail me waar ik langs moet komen of vraag me waar ik ben en ik stuur je link om gedurende maximum één uur mijn exacte live locatie in real-time met je te delen in Google Maps! Traceer me, volg me, pak me..... Jij bent de jager/het roofdier, ik je hulpe-/weerloze en extreem gewillige prooi kortom jouw NEUKVLEES!! Ik vertrek NU(=3u45) en blijf als schaars gekleed straathoertje/sto  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
gisteren
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
bare Arab zaad gezocht
Welke Arab top zoekt voor zijn potente lul blanke zaadgulzige mond en strak heet kontje om zijn zaad in te pompen. Ook als cumdumslet voor meerdere.  
gisteren
Bare slet 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bare slet
Ik zit op mijn knieën klaar in string van mijn mooie vrouw. Jij komt binnen en je dwingt me om je te pijpen. En dan spuit en plas je waar je zin in hebt. Misschien ligt er wel een foto klaar. Op regelmatige basis?  
gisteren
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
loopse slet 35 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
loopse slet
Kan morgen ontvangen, 100% bot, draag graag lingerie en vrouwenkledij  

loopse slet
rebo 36 jaar West-Vlaanderen - Gistel
dikkerd zoekt
Heren, ik ben een dikkerd van 2 meter klein geschapen en op zoek naar een vaste daddy die weet dikkerds te appreciëren, ik ben glad geschoren op en rond mijn slettenpikje, ook mijn kontje is mooi glad. hygiëne en discretie zijn verwacht en ook gegeven, je mag altijd passief blijven als je wilt, ik pijp graag, lig alles netjes op en als je mijn dikke reet wilt neuken houd ik je niet tegen, ik wordt ook graag gebruikt als slet, als je wil heb ik ook lingerie. jij moet kunnen ontvangen regio Gistel, graag ouder dan 50, uiterlijk maken mij niet zoveel uit. graag deftige reacties van mensen die kunnen ontvangen.  

dikkerd zoekt
Sletje 43 jaar Limburg - Genk
zuig- en sliksletje
Ik bel aan bij jou, jij opent de deur en gebiedt me onmiddelijk op mijn knieën te gaan zitten met mond open. "Slik dit, slet" zeg je en je plast in mijn mond. Als ik alles op heb klinkt "en nu zuigen" en ik moet je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. Wie nodigt mij uit? Alle leeftijden en uiterlijk, wel hygiëne gevraagd. Ook koppels (mm of mv) mogen reageren, net als groepen tot 5 personen. Ik verplaats me in heel Limburg, Antwerpse kempen en Vlaams Brabant tot Leuven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10